Prisvärda fästelement med hög kvalitet!

 
 

Vi är onlineshoppen för dig som prioriterar kvalité framför kvantitet! Vi håller ständigt på att utöka vårat utbud av skruv och har som mål att nå 5'000 produkter innan årsslutet. Inom kort kommer vi även öppna en lagerbutik i Majorna GBG för dig som är i trakterna eller behöver råd.


 

Snabbt & Prisvärt

 

Vårt mål är att erbjuda kvalitetsprodukter till rätt pris. Dessutom arbetar vi hårt för att hitta kostnadseffektiva fraktlösningar så du kan ha din order levererad så snart möjligt. Idag samarbetar vi med flera av Sveriges ledande fraktbolag som tillsammans har ett stort nätverk så du snabbt och enkelt kan hämta dina produkter nära dig! 

 

Kvalitetsprodukter

 

Vi jobbar enbart med noga utvalda kvalitetsprodukter. När det gäller skruv, mutter osv så handlar kvalitet till stor del om att identifiera var fästelementet ska sitta och vilken belastning den kommer att utsättas för. I vår webbshop finns specifikationer på materialegenskaper och en enkel guide om produkten lämpar sig inom eller utomhus.   

Om Skruvonline

  

Dina frågor är viktiga för oss och för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service har vi mail- och telefonsupport, välj det som passar dig bäst! Vi finns tillgängliga för teknisk support och för att göra din shoppingupplevelse så bra som möjligt! Successivt kommer vi utöka sortimentet med målet att under året nå 5000 artiklar!